Ooh aah, just…
Pinsamt värre...
Blogg
Nacka 19/9
Kerstin och Britt…
Gaymap
Stockholm 19/9
Sidetrack
Gaymap
Göteborg 19/9
Bee Bar
Gaymap
Malmö 19/9
Red Shoe Bar
Gaymap

Qruiser - The Nordic Gay Lesbian & Queer Online Community
SwedishNorwegianDanishFinnishEnglishDeutsch

Logga in

Smeknamn

Lösenord

Tillstånd/humör

Kommentar

Det är gratis och vi har över 100 000 aktiva medlemmar.

Glömt lösenord/smeknamn?

Automatisk verifiering
Kille, 47, Urshult
 
Kille, 18, Kungälv
 
Kille, 32, Mobilt
 
Kille, Stockholm
 
2.727 inloggade just nu
1. ADON
2. General
3. MaleWatch
10:29 HQ
:)
20:09 HQ
3.516 medlemmar
327 medlemmar
1.619 medlemmar
3 medlemmar
14 medlemmar
11.586 klubbar
Vilken är din favoritserie??
Tjej, 33, Oskarshamn
 
Nu är det klart - då släpper Robyn nya albumet! Fortsatt kräftgång för antalet öppna riksdagsledamöter
Eskilstuna, Göteborg, Malmö, Stockholm, Järfälla, Nacka, Köpenhamn, Frederiksberg, Helsingfors, Åbo, Tammerfors, Oslo, Bergen

Vanliga frågor (FAQ)

Verifiering
Hur ska jag kunna bli verifierad som bor på liten ort, bara känner ett fåtal på Qruiser, inte någon av mina favoriter är verifierade?

Vi är medvetna om att det för vissa kan kännas svårt att hitta någon man känner som kan verifiera. Det kommer bli lättare med tiden. Ju fler som blir verifierade desto enklare kommer det bli. Även för folk som bor på mindre orter eller inte känner så många. Så ha tålamod och vänta lite om du inte hittar någon som kan verifiera dig just nu.

Att man är verifierad ska ses som något positivt, men det ska absolut inte ses som något negativt om man inte är det. Systemet är dessutom helt frivilligt.

Du kan även bli verifierad av Qruiser om du köper Guldmedlemskap med kontokort eller via internetbanken.
Qruiser kan inte automatisk intyga att alla uppgifterna medlemmen anger om sig själv stämmer, bara att Qruiser har fått veta vem som står bakom kontot.

Varför kan inte ni på Qruiser verifiera genom att t ex man får skicka in sin ansiktsbild där man visar sitt medlemsnummer eller liknande?

Du kan bli verifierad av Qruiser om du köper Guldmedlemskap med kontokort eller via internetbanken.

Qruiser kan inte automatisk intyga att alla uppgifterna medlemmen anger om sig själv stämmer, bara att Qruiser har fått veta vem som står bakom kontot.

Jag vill kunna bli verifierad men inte visa min ansiktsbild för alla. Går det?

Ja det går. Under ”Personlig data och ansiktsbild” i redigeringsmenyn kan du välja vem som ska kunna se din ansiktsbild. Om du t ex laddat upp en ansiktsbild och ställt in att ingen ska kunna se den, så kan du ändå begära att bli verifierad av en annan verifierad medlem du känner. Medlemmen kommer få se ansiktsbilden när han/hon verifierar dig, men i övrigt visas den alltså aldrig.

Varför visar ni vilka som verifierat mig? Jag kanske inte vill skylta med vilka som känner mig.

För att andra ska kunna bedöma din verifiering så är det viktigt att kunna se vilka som verifierat dig.

Skicka endast begäran till vänner du är beredd att visa på din sida, och verifiera endast andra där du själv är beredd att synas på denna medlems sida.

Varför inte istället använda personnummer?

Det finns inget centralt register som vi kan titta i för att koppla ihop personnumret med din ansiktsbild och att du finns i verkligheten. Det går att uppge vilket befintligt personnummer som helst, eller tillverka ett eget. Dessutom är det bara svenskar som har personnummer, och Qruiser är större än så.

Varför måste man varit medlem en månad innan man kan bli verifierad? Varför fick jag felmeddelandet "Era konton är för lika" när jag försökte verifiera?

För att ett verifieringssystem ska ha något syfte måste det vara säkert, så att inga medlemmar som inte borde verifieras kan slinka igenom och sedan i sin tur verifiera andra som inte uppfyller kraven. För att lyckas med detta finns ett flertal krav som måste vara uppfyllda för att ha rätt att verifieras och därefter ännu hårdare krav för att få verifiera andra. Utan kontroll på vem som verifierar vem mister systemet sitt syfte.

Vi har valt att ställa rätt höga krav på medlemmarna som använder systemet för att det inte ska vara så lätt att skapa felaktiga verifieringar som invaggar andra användare i falsk trygghet och ger Qruiser merarbete i form av att spåra felaktiga verifieringar och radera dessa.

Att man måste varit medlem en viss tid kan försvåra att det skapas falska konton enbart i syfte att verifiera andra.

Att du fick felmeddelandet “Era konton är för lika” när du försökte verifiera någon annan kan t ex bero på att ni varit inloggade på samma dator. Vi vet att inget system är helt felfritt men vi har försökt göra det så säkert som möjligt.« Tillbaka till alla frågor